lauantai 25. huhtikuuta 2009

Se on kesä nyt!


Lauantaipäivän saldo:
Terassi siivottu ja pesty.
Ikkunat pesty.
Pergolan säleiköt maalattu.
Yksi hylly, hyllylevy ja säilytyslaatikko maalattu.
Muutama kukka laitettu sinne ja tänne.
Laatikollinen hiekkaleluja pesty (by Sissel), jonka jälkeen hän tokaisi jäävänsä kesälomalle näistä "kesätöistä" :D

Nautittu hyvästä ruoasta ja juomasta ja auringosta.

5 kommenttia:

 1. Hei.Onko siel jo noin kesäistä...Täällä aurinko kans pikkasen lämmittänyt mutta kyllä vielä saa odottaa tuollaista paistetta :)

  Sisselille hauskaa kesälomaa :))))

  t.mummo jäämeren rannalta

  VastaaPoista
 2. Kyllä.. täällä on lämmintä! En ehtinyt eilen mittaria katselemaan kaiken tuoksenan keskellä, mutta hellettä oli! Ihan sortsi ja teeppari keli :D Tänään tulossa Ellin 1-vee juhlat vol.2, joten saas nährä päästäänkö juhlimaan pihalle ;)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin nautittu keväästä. Toppavaatteet pesty ja laitettu kaappiin. Pihakiikku on korjattu ja ulkona on istuskeltu. Nyt aletaan olla siinä kivassa ajassa kevättä.

  VastaaPoista
 4. Aktiivilauantai!Unelmoin kans maalaushommista mutta nyt kun oma olo helpottaa niin poika sairastaa.Teil on ihanan ison näköinen terassi.

  VastaaPoista
 5. Suvi: Nyt on todellakin se kova malttamattomuuden aika. Minulla ainakin. Eli se, että tekis mieli tehdä vaikka ja mitä ja ihan sormet syyhyää, mutta silti tietää, että luntakin voi tulla vielä tupaan.

  Rimpsukaisa: Pihamme on rivitaloasunnon pihaksi mielestäni todella suuri. Tuo kuvissa näkyvä pergolammekin vie vain puolet terassista!! Juuri semmoinen sopivankokoinen piha :D Paranemisia teille!

  VastaaPoista