keskiviikko 19. elokuuta 2009

HiiohoiSisselin kaverisynttäreitä juhlittiin tänään merirosvotunnelmissa Pompotissa. Oikein hauskaa oli kahdeksan pienen merirosvon kanssa ja ihanaa oli olla touhuamassa itse lasten kanssa eikä aina olla siellä kyökin puolella ihan ulkona juhlatunnelmasta! Tällä kertaa nyt näin ja oikein tyytyväinen olen tähän ratkaisuun!


Nuorimmainenkin juhlija toteutti merirosvoteemaa... Tosin ulkonäkö muistutti enemmän ehkä Axl Rosea, kun merirosvoa :DKIITOKSET PIENILLE JUHLIJOILLE, JUHLAPAIKAN VÄELLE SEKÄ AIKUISILLE!

8 kommenttia:

 1. Ihana riehakkaan odottava synttäritunnelma kuvissasi. Muhkeat tarjoilut olet vääntänyt - ihanan näköinen pöytä! Itselläni sama ruljanssi edessä viikon/kahden päästä... on ne synttärit kivoja, mutta kyllä äiskä/sunnittelija/järjestäjä/leipoja/siivoja on iloinen kun ne on saatu kunnialla päätökseen :) :)

  VastaaPoista
 2. näyttääpä kivalta siellä :))

  synttärisankarikin oikeen merirosvon näköinen sapeleineen kanssa...

  ja tuo axel rose pätee hyvin elliin :))

  t.mummo

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikästä synttärimeininkiä!Peppi Pitkätossumaisen riemukas hymy sankarilla ja Axl Rose on ihan huippu.Kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä mukavilta synttäreiltä. Meillä ei vielä ole vietetty erikseen kaverisynttäreitä, mutta kyllä sekin aika vielä koittaa.

  Axl Rose kyllä naurattaa...

  VastaaPoista
 5. Jostain tänne tupsahdin..Voi, niin ihana blogi sinulla..

  Nelli (huiskettajahulinaa blogista)

  VastaaPoista
 6. Minttumaari: minä siis ulkoistin Sisselin synttärit tuonne Pompotiin, jossa minä toimin lähinnä vain lasten puuhaemäntänä ja järjestyksenvalvojana :D nyt menossa semmonen työputki, että muuhun en kyennyt tällä kertaa! muuten olis voinut kaverisynttärit jäädä pian viettämättä! hauskoja tulevia synttäreitä teillekin! saadaan varmaan niistäkin lukea :D

  Suvi:nämä oli nyt meidän tokat kaverisynttärit. viime vuonna oli vielä prinsessasynttärit ja nyt sit sitten nämä merirosvoaiheiset. niin se vaan aika kulkee etiäppäin ja tytöillä prinsessajutut jää unholaan :D

  kiitos Nelli! ja saahan tänne toki toistekin tupsahtaa ;)

  VastaaPoista
 7. Minäkin täällä ekaa kertaa, ja oikein kiva blogi sinulla! Tuun toistekin.

  VastaaPoista
 8. Hiiohoi vaan! Tulin kurkkaamaan Minttumaarin vinkistä, kun tyttösellä ensi viikolla merirosvokemut tiedossa...Ihanan näköistä juhlintaa teillä on ollut ja upea tarjoilupöytä! Ja miten suloinen Itse Päämerirosvo!

  Meillä tosiaan 5 v haluaa merirosvokemut, sillä isosisko piti sellaiset pari vuotta sitten...Juotiin vihreää boolia, syötiin ronskisti lattialla ja ongittiin kalanruotohuiveja...Kattoos nyt sit mitä näistä seuraavista tuleepi...

  VastaaPoista