keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Leikkimökkituparit


Se on nyt sitten ollut valmiina tuossa takapihalla parisen viikkoa. KIITOS mieheni, joka pakersi lomallansa sen kimpussa pensseli kädessä :D Parempia kuvia laitan vasta nyt, kun sitä vähän kukitimme tämänpäiväisiä "tupareita" varten :D


Tupareista täytyy mainita sen verran, että kyllä pisti taas äidin miettimään miksi tähän vanhemmuuden hommaan pitikään ryhtyä! Sissel oli niin täpinöissään koko päivän ennen kavereiden tuloa, että se sitten purkautui kauheana raivarina, ennen kuin päästiin bileitä kunnolla edes aloittamaan! Juhlien emäntä siis istui kymmenen minuutin jäähyllä sillä aikaa, kun kaverit leikkivät ties mitä piilosia pihalla! Että silleen... No loppu hyvin kaikki hyvin ja tulinen emäntäkin säyseytyi ylimääräisten höyryjen päästön jälkeen ja leikkiä riitti :D Kyllä taas äitiä koeteltiin ja kyllä se totisesti harmitti, kun yhdessä ensin touhuttiin ja odotettiin ja sitten menikin ranttaliksi. HUH HUH noita tyttölapsia!

6 kommenttia:

 1. Ihana!Millonka pääsemme sisään kurkistelemaan?

  VastaaPoista
 2. Semmosia me tyttölapset ollaan... Näin isonakin vielä. Joskus.

  Suloinen mökki.

  VastaaPoista
 3. Voi tytön tinttaraa..Herkullisen värinen mökki,kelpaa tyttösten touhottaa.

  VastaaPoista
 4. Muutama sisäkuva otettu, mutta sitten aina joku tilanne iskee päälle ja minut savustetaan mökistä ulos! Sisäkuvia tulossa siis piakkoin!

  VastaaPoista
 5. Hyvät oli pippalot! Eihän ne oo kestit eikä mitkään joissa ei vähän naiset kiukuttele ;) Seuraaviin bileisiin sitten se performanssi koko perheen voimin, eiks joo? t. JOnna :)

  VastaaPoista