maanantai 6. heinäkuuta 2009

kirpparia + tukholmaa = turkoosia

Viimeaikaisia kirpparilöytöjä, muutamia tukholmasta mukaan tarttuneita juttuja sekä ylin hattu marakattimarssista, joka a-i-v-a-n ihastuttava lastenvaateputiikki :D

11 kommenttia:

 1. Ooo, kauniita löytöjä ja upeita kuoseja! Hattu etenkin on mainio. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Käväsin myös sinun blogissasi ja kommentoinkin sinne... Emaliastioiden (erityisesti tarjottimien) ja noiden arabian kuppien intohimoinen hamstraaja löytyy myös täältä ;)

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä. Nuo siniset lasikulhot varsinkin. Meillä samanlaisia kirkkaita laseja, niitä käytetään kyllä vain juhlissa.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa turkoosia!Marakattimarssilla on kyllä kaikkea aika ihanaa.Ootko tutustunu Punaiseeen Norsuun tai Fanteen,molemmat myös kotimaisia.Punaiselta norsulta hingun yhtä takkia mutta hinta vähän kirpasee kotiäitiä,siehän taidat nyt olla työelämässä niin ei oo sitä ongelmaa :)Onko tuo tarjotin siis emalia,ymmärsinkö oikein?Joka tapauksessa ihana.Oon alkanu katsella noita kuppipareja huomaamattani,vielä ei yhtään kotiutunu.Tuo lasisarja on ihana!Luulen et on samaa kuin äidilläni lilana.6 korkeaa lasia ja muisto korkeasta ohutlasisesta kannusta jonka kohtaloksi koitui muutto.Oon yrittäny etsiä äidille uutta mutta vain kirkkaana olen nähnyt ja hurjissa hinnoissa.

  VastaaPoista
 5. Tännehän oli ilmestynyt monen monta kommenttia, KIITOS! Vielä yön valvomisen jäljiltä jaksaa siristää silmiä hetken ennen kuin painun unille :D

  Pieni Lintu: Kiitos! Nyt on viimeaikoina tarttunut paljon turkoosia mukaan :D

  Suvi & Rimpsukaisa: Flora-kulhot ovat kyllä melkoinen löytö. Ensin löysin tuon pienen, jonka ostin (tingin) 20€:lla ja se vähän kirpaisi. Mutta kun netissä näin mitä hintoja siitä myös pyydetään, niin ei se enään niin kirpaissutkaan. Isomman kulhon sain 10€:lla samaisesta pöydästä paljon myöhemmin. Kympillä siksi, että siinä oli reunassa säröjä (mielestäni aivan mitäänsanomattomia)! Mutta minulle kelpaa säröineenkin :D Näitä olen etsinyt piiiiitkään..

  Rimpsukaisa: Minä myös olen katsellut niitä Punaisen Norsun takkeja, mutta en ole rohjennut ostaa... Fante taitaa olla minulle ihan uusi ja pitääkin pistää korvan taakse. Tuo kuvissa näkyvä tarjoitin on puuta ja maalikin lohkeilee pahoin joistain kohti, mutta niin kaunis oli ja maksoi tuskin mitään, että en voinut jättää ostamatta!

  VastaaPoista
 6. Kerrasta koukkuun!!!Niin kaunis koti ja suloiset lapset,hyviä tekstejä.Ahmin blogisi heti alusta loppuun ja meinaan pysytellä mukana menossa vastasuudessakin:)

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos Kissantassu! Tulen pian vastavierailulle :D

  KIITOS TEILLE KAIKILLE KOMMENTEISTA!!! Päivä on totisesti yllättänyt minut kommenttien määrällä!! Olen ymmyrkäisenä :D

  VastaaPoista
 8. Hahaa,meillä on samanlaiset emalikulhot!!!
  Tulin kanssa vierailulle ja hotkasin koko blogisi kerralla.Ihanaa arkea!
  Ja taidat asua mun lempimaisemissa...:)

  VastaaPoista
 9. Ihana blogilöytö jälleen kerran. Tulin pienenlinnun kautta :)

  VastaaPoista
 10. Kiitokset Niinu ja Tiina! Ja tervetuloa! Vastavierailut teillekin tulossa :D Hmmm... Voisiko tämä todellakin olla lempimaisema jollekin? Muuttuisiko se siksi minullekin? Tämä herätteli. Ehkä minunkin olisi jo aika alkaa tottumaan täällä oloon ja eloon... :D

  VastaaPoista