keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Aisteja

Pieni Lintu blogissaan antoi tällaisen tunnustuksen ja samalla haasteen. Vähän hiljaista täällä minun suunnalla ollutkin, joten kiitos piristyksestä Pieni Lintu!
1. Laita tunnustus blogiisi

2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt

3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen

4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle

5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti


kuulo: normi kuulo, ei siis suuremmin vikaa. en pidä taustalla soivasta musiikista tai radion tai telkan pauhaamisesta kauhean lähtöhärdellin keskellä. tämä häiritsee ja saa minut ärsyyntymään. työssäni altistun monille koville äänille ja siksipä nautin hiljaisuudesta suuresti. siis siinä määrin kuin lapsiperheessä voi hiljaisuudesta nauttia..

näkö: ei siinäkään poikkeavaa. ei siis laseja täällä. kauneinta katsottavaa maailmassa ovat tyttöni.

haju: tarkka kuin mikä! työni puolesta tekemisissä erilaisten inhimillisten hajujen kanssa ja joskus jopa tuntuu, että diagnosointi onnistuu nenäni avulla :D haju kuin haju eikä mikään ole vielä tänä päivänä saanut ylenantamaan..

maku: makea kyllä, tulinen ei.

tunto: lapsen pehmeää ihoa on ihana silittää.tänään juuri sissel kysyi miten käsi tuntee ja silmä näkee ja niitä ihmeteltiin yhdessä.. tämä sattui siis hyvälle päivälle. KIITOS vielä Pieni Lintu!

(ja koska oikeesti on jo kovin myöhä ja pitäisi jo kaiketi nukkumaan, niin jätän haastamisen tällä kertaa ja vastata voivat kaikki joista tähän vastaaminen tuntuu mukavalta! öitä!)

2 kommenttia: