tiistai 24. marraskuuta 2009

Ei oo, ei tuuValoa! Vaikka kuinka kaipaan ja odotan ja katselen kuuden päivän sääennustuksia, niin ei tule! Edelleenkään ei kotosalla kannata kuvata kuin joko tyttöjä tai kynttilöitä, niin tässä nyt vuorostaan tyttöjä.

Viikonloppuna tuli otettua sentään joulukorttikuvat. Ne odottelevat nyt vain kuvankäsittelyä. Aika hyvän idean kortteihin sain kälyseltäni (kiitti J)! Katsotaan siis mitä korteista tulee.

Viikonloppuna tapahtui myös runsaasti muuta mukavaa. Kävimme perjantaina kälyseni kanssa katsastamassa Twilight leffan uuden jatko-osan. Tämä tapahtui kotikaupunkimme hyvin pienehkössä teatterissa ihan vain silkasta kannatuksesta kotikaupunkimme palveluita kohtaan. Leffa on nyt nähty kera lukuisten huokausten. Lukuisat huokaukset syntyvät helpostikin siitä kun salin täydeltä teinityttöjä katselevat unelmiensa prinssejä "Edwardia" ja "Jacobia" valkokankaalla... Jotkut eivät siis ihan sulautuneet massaan, mutta kuitenkin... Hyvä leffa. Kannatti mennä.

Sunnuntaina kipaistiin kälyn kanssa vielä Järvenpäähän katsastamaan paljon kuullut kirppismestat ja sekin oli oikein oiva reissu. Saalis nyt ei päätä huimannut, ihan kivoja löytöjä tehtiin, mutta kyllä vaihtelu tekee hyvää!

Yksi loistavakin löytö tehtiin ja seuraavassa sinne linkki. **MAINOS** Eli kannattaa käydä kurkkimassa Keltainen kammari, jos yhtään valkoinen sisustus on sydäntä lähellä sekä itse kunnostetut vanhat esineet ja huonekalut! Ikkunanpokat, hyllyt, naulakot, lipastot, peilit yms. yms. Kaunista.

2 kommenttia: