tiistai 17. marraskuuta 2009Tällä viikolla olisi monta ihanaa vapaapäivää, jolloin voisin kuvailla yhtii jutskii joita on tuunattu täällä kotosalla ja joita on kotiimme postin välityksellä saapunut. Mutta kun tuo ilma on mitä on, niin tyydyn vain ihaniin vapaapäiviin ilman kuvailuja. No mitä nyt yllä kuvia tän kodin lähes päivittäisistä tunnelmista. Kynttilöitä kuluu siis!

9 kommenttia:

 1. Aina vaan jaksan ihastella nuita lasipurkkeja.
  Kynttilöitä kuluu, on niin pimeää. Sitä tunnelmaa tahtoo luoda kaikin tavoin.

  VastaaPoista
 2. Nuo lasipurkit ON ihania! Niitä löytyy meillä ihan jokapaikasta. Haaveissa olis vielä se ihana kuisti, jonka ikkunalle noita purkkeja laittaa ;)

  VastaaPoista
 3. Ne on kyl ihanat nuo sinun purkit:) Løysin tai huomasin muuten noit purkkei täällä Fretexin kirpparilla ja olivat ihan aitoi riksun purkkei :)) Onkohan joku mummo tullu sodan jälkeen Pikku Suomeen purkki kainalos :))) T.Äiti

  VastaaPoista
 4. Oi ku jätit jännitykseen.Tule valo tule.

  VastaaPoista
 5. Muuta Sannalle, mä jo uhkasin. Niiden kuistilla noita on joka talvi :) t. JOnna

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka kauniita kuvia! Kotinne näyttää aina niin kauniisti laitetulta, että olisi mukava nähdä enemmänkin kuvia kokonaisuudesta. Muutenkin juttujasi on kiva lukea, hienoa että jaksat vielä töittesi, pienten lasten ja perheen lisäksi pitää blogiakin, itsestäni ei siihen koskaan olisi.
  Oikein mukavia vapaapäiviä kynttilänvaloon toivottelee vakkarilukijasi Kerttu

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon teille jälleen kommenteista!

  Jonna: Joo mä huomasinkin sit myöhemmin kuvat sieltä Sannan kuistilta. Kateeks käy!

  Kerttu: Heippa ja kiva kun olet löytänyt blogini ja vielä tykästynytkin siihen! Tämä blogi todellakin menee perheen ehdoilla ja mitä nyt töiltäni jaksan. Aina en jaksakkaan ja sitten pidän taukoa!!!

  Vai että kokonaisuuskuvia meiltä... Tuon voin kyllä pistää mietintämyssyyn. Meillä on kyllä aika pienet nurkat täällä, että tokkopa sitä kuvattaa niin onkaan... ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanat lasipurkit kynttilöineen, niin tunnelmallisen kaunista! :)

  VastaaPoista
 9. Kovin tunnelmallisia nuo lasipurkkikynttiläsetit! Helppoa ja kaunista!

  VastaaPoista