maanantai 18. tammikuuta 2010

Viime päivinä ollaan puuhasteltu sitä missä me tytöt hyviä ollaan, eli sisustettu! Näin on syntynyt molemmille tytöille omat huoneet ja minä muutin olkkariin. Oikein tyytyväisiä ollaan kaikki kolme :D Kivaa tekemistä, jota riittää vielä pidemmäksikin aikaa!

7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!Ihanan vahvoja värejä uskallat käyttää.Ja tollanen päästävedettävä 'pinnallinen' sänky olis ihan huippu!En kyllä tiedä kenelle,Untolla uus sänky ja se joka mahassa möyhii ei tarvii vielä hetkeen ku kainalopaikan.

  VastaaPoista
 2. Kiva huomata että se vanha iloinen ja pirtsakka "Kukkarullamaaria" nostaa päätään=) Ihania kuvia, kyllä tyttöjen nyt kelpaa, eikä se olohuoneessa nukkuminenkaan paha oo, voin vuosien kokemuksella sanoa;) T. Rillu

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä kivalta. Ja tuo vuodesohva on tosi nätti:) Kyl siinä varmaan ihan hyvät unet saa.
  T. Äiti

  VastaaPoista
 4. Näyttää ihanalta kodilta♥ kyllä teidän tyttöjen kelpaa!

  VastaaPoista
 5. kiitos kommenteista...näin vähän myöhässäkin...:) kyllä täällä on nyt kelvannut olla ja tytöt tykänneet uusista "omista" huoneista :) ja minäkin olen nukkunut yöni uudella sohvalla ihan mukavasti :)

  VastaaPoista
 6. Tulin tänne kurkistelemaan kun olet linkittänyt blogini, löysin tämän <3

  Moni lähiaikojen kirjoituksistasi tuntui niin tutulta, että tunsin kyyneleiden polttavan luomissani. Minäkin olen eronnut ja tuntenut tuon kaiken. Kaiken tuon saman tuskan ja ilon, epätoivon ja raastavan ikävän -kun toinen on sysännyt minut syrjään.
  Huoli kaikesta oli silloin jatkuvasti läsnä.

  Päästin irti ja pikku hiljaa aloin elää. Ihan pohjalta. Ja tiedätkö mitä, me kaksi aikuista kohtasimme taas. Ja löysimme toisemme uudestaan. Tällähetkellä kuluneesta on aikaa kuutisen vuotta ja nyt, elämme elämämme parasta aikaa. Ero ei kestänyt kuin vajaa puoli vuotta. Mutta sinä aikana tapahtui suuria muutoksia.
  Hyviä muutoksia.

  Kaikkea hyvää, nauti ja muista hemmotella itseäsi. Elämällä on tapana yllättää. Usko pois. Surra saa kyllä, se puhdistaa.

  VastaaPoista
 7. Tulin vastavierailulle kurkkimaan, ihana blogi. Sinulla on (ollut) vaikea elämäntilanne, toivottavasti nyt jo alkaa näyttää valoisammalta!

  Tulen käymään jatkossakin! :)

  VastaaPoista