sunnuntai 10. tammikuuta 2010"Onnen kahle kultainen, ihanin tunne ihmisen.
Lämmin loiste rakkauden, sydän on löytänyt sydämen."

Mitkään sanat maailmassa eivät riitä kertomaan, miltä tuntuu luovuttaa nuo kaksi "kahletta" pois vasemmasta nimettömästään. Pienet, viattomilta tuntuvat renkaat siinä hennossa sormessa, kertoen, että tässä ollaan nyt ja aina, ikuisesti. Kun joudut luovuttamaan ne vastoin tahtoasi. Se on ollut syyni poissaoloon täältä, poissaoloon koko ajasta, maailmasta ja kaikesta ympärillä tapahtuvasta.

Pikkuhiljaa, ihan aavistuksen verran olen palannut sieltä pohjalta, jonne minä kuukausi sitten vajosin, aivan yllättäen, kun minut sinne pakosta sysättiin. Itse en sitä valinnut tai sinne tahtonut, mutta sitä ei minulta elämä kysynyt. Ei, enkä ole vielä palannut, vaan pakottanut itseni nousemaan, koska elämän on jatkuttava ja se jatkuu. Sitäkään ei kysytä minulta. Eikä tällaisesta enää palaakaan, entiselleen, koska nyt kaikki on muuttunut eikä tästä eteenpäin mikään ole niin kuin ennen.

Se miten tästä jatkamme eteenpäin, ei voi kukaan juuri nyt tietää. Niin paljon on väärin, niin paljon on pahasti, niin paljon on satutettu. Mutta niin paljon on myös hyvää, niin paljon on yhteistä, niin paljon on rakkautta. Vain aika voi näyttää miten meidän lopulta käy.

Ehkä palaan vielä myös tänne, ehkä en. Juuri nyt on niin vaikea löytää iloa niistä asioista jotka ennen olivat tärkeitä. Niihin kaikkiin liittyy nyt aivan liian tuskaisia muistoja.


Niin yksin kuin vain yksin olla voi
Hulluutta kai luokseni yhä sinut tahdon

Kuka pitää huolta
En tiedä kenen vastuulla
on kaikki nämä päivät
Kaikki nämä päivät ja yöt

Kuka pitää huolta
En tiedä kenen vastuulla
on kaikki nämä päivät
Kaikki nämä päivät ja yöt
Kysymättä ne vain vei sinut mennessään

-Stella

9 kommenttia:

 1. ...ihan kiva että kuitenkin pienen hetken jaksoit olla ja kirjoittaa täällä. surullinen asia mutta kauniisti kirjoitit....jaksamista sinulle...pienillä askeleilla etiäpäin...

  VastaaPoista
 2. Voi sentään..Pieninä paloina asiat selvinnee,elämä onneksi kuljettaa eikä lopu vaikka pahalta tuntuu.Lapset pitää kiinni arjessa ja joku päivä huomaat taas hymyileväsi,jollekin pienelle jutulle,mutta aidosti.Voimia vaikeeseen aikaan!

  VastaaPoista
 3. Jaksamista ja lämpimiä ajatuksia sinne!

  VastaaPoista
 4. Voimia ja jaksamisia sinulle todella paljon! <3

  VastaaPoista
 5. Minäkin sanon samalla tavalla kuin muutkin;
  voimia ja jaksamista arjessa. Kyllä elämä voittaa vielä.

  Hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille tosi paljon! Kiitos kauniista kirjoituksistanne ja sanoistanne! Ne tuntuu hyviltä, ne tukee, antaa uskoa ja voimaa! Kiitos siis paljon symppaamisestanne! Täällä käyminen ja teidän viestien lukeminen on tuntunut tosi hyvältä. Oman blogini tarkastelu taaksepäin tekee kipeää ja sen suunnasta en osaa sanoa myöskään mitään, mutta senkin aika varmasti näyttää... KIITOS teille ihanaiset!

  VastaaPoista
 7. Sinä olet rohkea ja minä ihailen rohkeuttasi.

  VastaaPoista