tiistai 6. tammikuuta 2009

Ihana loma!

..Siksi voisin kutsua näitä joulun, uuden vuoden ja loppiaisen pyhiä. Pitkästä aikaa pääsimme viettämään näitä pyhiä yhdessä koko pienen perheemme voimin, nauttien kiireettömyydestä ja yhdessäolosta. Sillä sitä nämä viikot ovat olleet. Juuri sitä ihanaa oleilua ilman minkäänlaista pakko tekemistä, pakko menemistä ja mikä ihanaa, ilman aikatauluja. Ihanaa!

Yleensä toinen meistä viettää nämä pyhät enemmän tai vähemmän töiden parissa, mutta tänä vuonna saimme nauttia pitkistä vapaista. Toki nytkin toinen meistä joutui (!) kantamaan kortensa kekoon kerran jos pari, mutta sekään ei päässyt rikkomaan kodissamme vallitsevaa yllättävää rauhaa. No... siis sellaista rauhaa, kun lapsiperheissä nyt yleensä voi vallita! Ihanaa silti.


Hassua sikäli tuo loman tuntu, että lomallahan minä olen tässä koko ajan. Olen ollut 11 kuukautta ja olen vielä kymmenen päivän ajan, virallisesti. Sitten sitä kait tehdään jotain? No ollaan kotosalla ainakin niin, että nuorimmainen neito saadaan yhden vuoden ikään ja mietitään sitten taas uudestaan. Kyllähän siellä keväällä jo jotain odottaa..

Kuvia loppiaistapahtumasta Hämeen Linnasta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti