keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Väsymys, Kiukku

Minulla. Jälkimmäinen johtuu ensimmäisestä. Enhän minä muuten kiukkuaisi... niimpä... :D Ei siinä mitään, että ensin on yksin kotosalla lasten kanssa monta päivää, kun mies on töissä, mutta sitten mies tulee kotiin sairaana. Niin sairaana, etten ole noin sairaana ikinä nähnytkään! Mahatauti. Sitähän on nyt liikkeellä, kaikkialla. Mutta vielä juuri nyt, kun minun synttäriviikonlopuksi olisi ollut kivaa tiedossa. En vielä kerro mitä :D Mutta kumminkin. Miksi juuri nyt?

Arvatkaa vaan olenko desinfioinut asunnon aamuin illoin, vaikka tiedän todellakin ettei siitä mitään hyötyä ole! Tauti kahlaa läpi tämän perheen jos on kahlatakseen. Mutta kun minä e-n h-a-l-u-a, että tyttöjen kanssa sairastutaan. Huomenna mies menee jo töihin ja luulisin, että huomenna viimeistään meistä kolmesta joku tulee kipeäksi jos on tullakseen.

Hommaa on siis riittänyt ihan kiitettävästi ja omat ajatukset ovat olleet toooooosi kaukana kuulemattomissa.

Piristääkseni itseäni, kävin eilen Ellin kanssa Sisselin ollessa kerhossa täällä ja nautin kunnon kupin vanilija-lattea ja söin suussasulavaa suklaakakkua, ihastelin uutta Greengaten kuvastoa ja sain purettua kiukkuani sanoiksi. Mieli leppyi. Ja kun vielä ennen lähtöä tein aivan ihanan heräteostoksen samaisesta paikasta, mieli karkasi hetkeksi siihen tulevaan viikonloppuun.... Voi jospa kaikki onnistuisi!

Tässä se on. Minun uusi käsilaukkuni. Ihana, ihana, ihana. Hänen tuotantoaan


Alla tämäniltaiselta kuramaton metsästysmatkalta (juu juu se tilattu matto saapui, mutta ei ihan sitten kelvannutkaan). Meillä ei ole koskaan ollut vaakaa ja mietin, että no pitääkö sitä ostaa, kun ollaan näin pitkään pärjätty ilmankin. Mutta kyllä tuolle on herkkua astua. Lukematkaan ei haittaa, kun tuolla vaa'alla käy :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti