perjantai 8. toukokuuta 2009

Naamakirja


Eilen päätin niin, että naamakirjailulle on tultava loppu. Olen ollut siellä naamailemassa reilu vuoden verran, mutta koko ajan yhä enenevissä määrin olen miettinyt, että MIKSI? Mitä minä siellä OIKEESTI teen? Niihin lähimpiin ystäviini joihin yhteyttä haluan pitää, voin pitää myös muilla keinoin. Aloin kyllästyä siihen, että usein siellä tuli käytyä "urkkimassa" muiden statukset, mutta itsestäni en ollut kirjannut sinne enää juuri mitään. Iltaisin koukutuin myös umpiväsyneenä niihin lukemattomiin ja siis TOOOOOODELLLA fiksuihin testeihin, joita naamakirja nykyään on pullollaan. Minä siis päätin, että aikaani en siellä enää tuhlaa, kun niin helposti sinne kerta koukutun :D Eli pois naamakirjasta ja parilla napin painalluksella se oli loppu. Katsotaan kauanko jaksan olla naamailematta :D

Ja mitäs se tuo pikkumökki tuossa kuvassa tekee? No sehän tuli huutiksesta huutamisen jälkeen ilostuttamaan tyttöjämme. Heti tähän asuntoon muuttamisesta lähtien Sissel on kinunnut leikkimökkiä ja nyt löytyi sopiva. Muutama lisäneliö ulkoistettuna... ei yhtään paha siis :D Pientä prokkista luvassa.

Viikonloppuja taas kaikille!

3 kommenttia:

 1. Kyllä nyt tyttöjen kelpaa:) Toivottavasti mummo saa tupaantulijais kahvit mökis Sisseliltä kun tulen Suomeen.

  VastaaPoista
 2. Minä kans olen tuota naamakirjasta poistumista miettinut. Ennen se oli vielä jotenki fiksu paikka, mutta nykyyään täynnä kaikkia typeriä testejä ja muuta soopaa, joihin vain kuluu turhaa aikaa. Varmaan pariin kuukauteen en ole sitä enään käyttänyt kuin tosi satunnaisesti. Joten lähtö on varmasti lähellä.

  Meillä kans on leikkimökkihaaveita. Haluaisin rakentaa sen itse. Tykkään nikkaroinnista, ja tulisihan se halvemmaksi. Varsinki jos osa värkeistä löytyis pappan varastoista. Täytyis vain löytää hyvä ohje sille. Ja innostus.

  VastaaPoista
 3. äiti: Toivotaan, että mökki olisi edes sisältä valmis kun tulet. Nyt se on vain siivottu ja Sissel kantanut jo tavarat sinne.

  suvi: yllättävän kätevästi sieltä naamakirjasta pääsi lähtemään, mutta jos sinne kerta voi palata ihan milloin vain takasin ja kaikki tiedot on siellä ennallaan, niin kyllähän se vähän epäilyttävää toimintaa on. Siis ajatella, että vaikka en siellä enää itse olekkaan, niin ne minun tiedot siellä "jossain" on kuitenkin.

  Ja tsemppiä mökinrakennusinspikseen :D Me kun tarttittais inspis edes tuon kunnostukseen :D

  VastaaPoista