maanantai 18. toukokuuta 2009

Viimeinen maanantai


Niin se vain on tullut aika, että tämä äiti palailee pikkuhiljaa työelämään. Tai edes oikeastaan mitenkään pikkuhiljaa, vaan tositoimiin tasan kahden viikon päästä maanantaina. Näihin aikoihin kahden viikon päästä olen ollut jo reilu tunnin töissä. Iltavuorolla kun näytän aloittavani listojen mukaan, joita tänään kyselin.

Mutta kaksi viikkoa siis vielä. Ensi viikko ollaan hela perhe Tukholmassa, kun se on sitten tämän kesän ainoa yhteinen lomaviikkomme. Reissua jo kovasti odotellaan! Mies pitää kesäkuun lomaa ja on tyttöjen kanssa kotona ja sitten heinäkuussa tytöt menevät hoitoon tuohon tien toisella puolella olevaan päiväkotiin. Kivan hoitopaikan saivat. Yhtään ei tartte sen asian puolesta harmitella.

Mutta kirjoittelemista yritän jatkaa. Tosin tapahtuukohan elämässäni enää mitään ihmeitä, jos sitä nytkään on mitään tapahtunut... Kolmivuoroduuni ja työstä puolentoista vuoden tauko, niin kyllä sitä tietää mikä päässä liikkuu vielä kotiintulonkin jälkeen.

Innoissani olen kyllä töihin menosta. Menen juuri niihin hommiin mistä oikeesti pidänkin. Ja jos vaikka jossain vaiheessa alkaisi raskaalta tuntumaankin, niin tiedänpähän että reilu vuoden päästä olen taas näissä kotiäippäpuuhissa. Juu ja lapsiluku ei siis ole kasvamassa! Vaan kun miehellä on silloin vasta se armeija... (repii pelihousunsa kun täällä sitä kailotan!)

Mutta nyt siis vielä, hetken, kotona. Kuva löytyi "arkistoistani", mutta liittyy aiheeseen. Musiikki on kuiteskin uutta tänään ja elokuvan Twilight soundtrackilta. Katsottiin tuo elokuva viikonloppuna ja se oli kyllä... ihana...


Ihanaa kesää kaikille <3


5 kommenttia:

 1. Lyke til :)))) On se varmaan vähän outoa taas aloittaa työt mutta sinut tuntien-äitinä-tiedän että nautit työstäsi ja pidät siitä.

  Mutta toivottavasti aina välillä jaksat kirjoitella tätä blogiasi,minusta on kiva aina lukea mitä olet(olette) saaneet aikaan ja kuvat on aina kivoi:))

  Nauttikaahan Ruotsin reissusta. Minäkin odotan jo kovasti tuloani Suomeen. Kait Sissel tarjoo mummolle kahvit uudessa mökissä?

  VastaaPoista
 2. Voi,varmaan haikeaa.Ihanaa kuitenkin että on mieluinen työ johon palata (ja työpaikka tallella!).Välillä sitä kaipaa kyllä kotoa aikuisten maailmaan..Mukavaa kesälomareissua ja tsemppiä työhönpaluuseen!

  VastaaPoista
 3. Rimpsukaisa: Mulla nimenomaan ei ollut työtä johon palata ja siksi päätin (päätettiin) töihinmenosta jo kesäksi. Silloin on kuiteskin mun alalla sijaistarvetta ja paikka saada jalkaa ovenväliin. Eli hommia on alustavasti kesäksi, mutta lupailuja jatkoista olen jo kuullut. Ja tällä tavalla pääsin mieleiseen paikkaankin :D

  Äiti: Kyllä tuolla mökissä sen verran sutina käy, että yhet sumpit sulle keittyy. Jos ei Simpulta niin ainakin Elliltä. Sekin meinaa touhuaa siellä ja joskus jopa enemmän innoissaan kun Sissel :D

  VastaaPoista
 4. Mulla tuo töyn haku sitten syksyllä. Tuskin mitään löytyy joten pitää yrittää sitten vaikka jotan oppisopimusjuttua. Kotona olen ollut jo kohta 5½ vuotta.

  Ja eikös ollutkin kiva elokuva. Oletko sitä kirjaa lukenut. Se oli kyllä vielä ihanampi.

  VastaaPoista
 5. Suvi: Tsemppiä sinulle työnhakuun ja toivotaan, että jotain mielenkiintoista tulee sullekin vastaan!!!

  Mä itse en ymmärrä mikä ihme mulla itellä aina iskee, kun olen näillä "kotilomilla". Nytkin painoin noita opiskeluita tuolla avoimessa ihan vain "huvin vuoksi" ja Sisselin syntymän aikaan vielä opiskelin ja äitiyslomalla väänsin opinnäytetyön. Ihan kuin ei tässä äitiydessä itsessään olisi tarpeeksi, mutta kait tää on joku luonnevika ;)

  VastaaPoista