torstai 21. lokakuuta 2010

Kotityöt


Kotityöt on mulle kuin punainen vaate! Niitä nyt on kuitenkin harrastettava aika ajoin, mutta jos jostain vaan löytyy jotain helpotusta tähän niin ikävään asiaan, otan kaiken helpotuksen avosylin vastaan. Näin kävi esimerkiksi eilen. No eihän lehtien ulos kantaminen nyt siitä pahimmasta päästä  kotihommia ole, mutta löysin helpotusta siihenkin. Eilen löytyi aivan ihana, kaunis ja vieläpä oikein käytännöllisen lehtikori, jossa lehdet voi myös kantaa suoraan roskikseen. Meillä lehtikorin virkaa olikin tähän asti täyttänyt entisen asunnon puukoppa! En muista korin valmistajaa, koska se oli kiinni hintalapussa joka nappastiin pois jo liikkeessä. Kori on kuiteskin kankainen, tosi tukevaa laatuaan ja siihen on painettu toi kiva kuva. Kantokahvat jäi kuvatessa näköjään sisäpuolelle. Näitä oli samanlaisia myös ainakin teksteillä  bath ja knitting. Olivat kyllä nekin tosi sööttejä. Ja kassihan löytyi tietenkin Pompotista :)

2 kommenttia:

  1. Mä olen varmaan vähän kieroutunut mutta tykkään tietyllä tavalla kotitöistä ja siivoamisesta. Jotkut asiat on kyllä punainen vaate, kuten astianpesukoneen tyhjentäminen. Siitä hommasta en tykkää.

    VastaaPoista
  2. mä muistelen kanssa että joskus aikaa ennen lapsia tykkäsin kotitöistä. mut on jopa kotona kasvatettu aikamoiseen kodin siisteyteen, mutta nykyään kyllä takkuaa ja pahasti...! mulle ylivoimaisesti pahinta on tiskaus ja sen onkin hoitanut viimeaikoina mies. mutta nyt, vihdoin ja viimein hommattiin tiskikone tähän uuteen asuntoon!!! ja voi mikä autuus...siis ainakin miehelle :)

    VastaaPoista