maanantai 18. lokakuuta 2010

Teema

Tänään tuntia lyhempi työpäivä, jonka olin kokonaan unohtanut. Tunti (!) vapaa-aikaa!  Kotona odotti sosekeiton teko, mutta mitäs teinkään? Ajelin Iittala Outlettiin joka on työmatkani varrella ja jonka iik!-päivät oli houkutellut jo muutenkin. 

Mukaan lähtivät Teeman turkoosit soppakulhot! Keväällä muuton yhteydessä pidin kirppistä ja myin lähes kaikki edellisen elämäni astiat. Ne eivät enää tuntuneet mukavilta, omilta, nekään. Tyyliltään olivat kyllä minua, mutta väreiltään ei. Päätin että odottelen ja kattelen rauhassa, mitä oikeesti haluan ITSELLENI ostaa. No samassa lajissa pysytään edelleen, sillä tykkään Teemasta tooodella paljon. Simppeli on kaunista, minun mielestä! Väri vaihtui nyt vaan turkoosiin, joka on lempivärejäni tällä hetkellä ja jota löytyy astioista muistakin. Teemaa löytyy myös ruokalautasista valkoisena ja sehän passaa tuon turkoosin kanssa. Teen juojana olin ehtinyt jo käydä verkkokaupasta shoppailemassa isot Taika-mukit teemukeiksi ja niille haaveilen nyt kavereiksi Teeman turkooseja leipälautasia.

Ja mä tykkään niin paljon tuosta paloautonpunaisen ja turkoosin yhdistelmästä!!!! Kuvia olis voinut räpsiä enemmänkin, mutta kun sitä soppaa piti alkaa kauhomaan niille lautasille :)

3 kommenttia:

  1. On kyllä magee pöytä ja hyvin sopii turkoosit kipot pöytään! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pöydästä tykkään kyllä älyttömästi, mitä nyt jotain kivoja erivärisiä tuoleja haaveilen sen ympärille :) Esim. Tolixit olis tosi kivoja...heheh... ;)

    VastaaPoista