tiistai 3. maaliskuuta 2009

Äiti juoksee, äiti pelastaa!Tänään oli taas niitä päiviä että...

No kun tuo Elli on nyt sitten oppinut nousemaan seisomaan, niin sitähän sitten pitää harjoitella jokapaikassa ja koko ajan, taukoamatta. Ja ainahan sitä ylöspäin pääsee, mutta kukas sitten alas auttaa? No äiti tietenkin. Eli homma menee näin: Elli huutaa ööö-ö-ööö-ö, joka tarkoittaa äiti olen kiivennyt seisomaan enkä pääse alas
. Äiti auta minua. Äiti käy laskemassa Ellin maahan ja samalla toteaa, että aika uskaliaassa paikassa Elli taas oli (kuten huojumassa yhden käden varassa jossain lipaston nupissa), mutta kuitenkin kehuen myös tyttöä, että hyvä on kun yrittää ja oppii. Laskettuaan Ellin maahan äiti kääntää selän ja miettii mitä olikaan tekemässä ja jos ja kun saa ajatuksistaan jälleen kiinni, niin jo alkaa kuulumaan jostain ööö-ö-ööö-ö. Ja homma alkaa alusta.

Että olihan ihan rattoisa päivä tänään ja varmaan monta tulevaakin päivää! Ja kun päivä on kerta mennyt niin kivasti Ellin perässä juosten, taidankin illan perehtyä hieman tarkemmin tuohon uuteen Tildaan, joka itseasiassa jo eilen tipahti postilaatikkoon. Ihan varmuudeksi kuvasin sen jo tuossa kirjapinossa olkkarin lipastossa, jos se sieltä tulee kotoisamman paikan löytämään. Tällä menolla ompelukoneeni ei nimittäin laula ihan vielä hetkiin :D

6 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle!Siulla on ihania kuvia,selaa vielä ajan kanssa pidemmälle vanhoihin tarinoihin mutta tämä kirjoitus kuulosti harvinaisen tutulta.Meillä tosin ollaan kiipeämisvaiheessa,ikkulaudat ja keittiön pöytä on kaikkein kiinnostavimmat kohteet tällä hetkellä.Jonkun kerran päivässä saa hokea itselleen ettei lapsi kiusallaan ole riiviö ja vaaratilanteissa koko ajan vaan oppimistahan se edesauttaa..Iloa arkeen ja pinnan venytystä,Tilda epäilemättä auttaa!

  VastaaPoista
 2. ;) Kiitos kannustuksesta! Kyllähän nuo lapset sitä iloa tuottavat, mutta myös niitä harmaita hiuksia... ja sydämen tykytystä! Iloa teidänkin arkeen ja kait jo viikonloppujakin melkein voi jo toivottaa :)

  VastaaPoista
 3. Hei, mutkien kautta löysin tämän sinun blogisi ja täytyykin tulla kurkkimaan toistekin. Mistä muuten tilasit tuon uusimman? tildakirjan?

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiitos käynnistä ja tervetuloa vain toistekkin :D Täällä aina päivitellään.... kun keretään :D Tuo uusin Tilda on muuten Unelmakerhosta tullut kuukauden kirjana. Hyviä viikonloppuja!

  VastaaPoista
 5. Liityin Unelmakerhoon äskettäin, helmikuussa, joten eikös minun siis pit¨äisi saada helmikuun kuukaudenkirja, kun en sitä perunut? Milloin nuo kuukaudenkirjat yleensä postitetaan? Minulle ei ainakaan vielä ole tullut sitä.

  VastaaPoista
 6. Marikan: Kaiketi tuo uusin Tilda oli helmikuun kuukaudenkirjana, koska toissapäivänä tuli uusin kerholehti 3/09. Eli jos et sitä helmikuun lehden kirjaa ole peruuttanut, niin kyllähän se sinulle pitäisi tulla.

  Anteeksi kun vastaus "hieman" viipyi :D

  VastaaPoista