tiistai 17. maaliskuuta 2009

Uusi ilme

tässä nyt niitä kuvia olohuoneestamme
joka käväisi valkaisussa :D

valkoista on
mutta vain taustalla
tässä vähän vertailupohjaa

Olen tosi tosi tosi tyytyväinen ! Olkkari ja keittiö ovat nyt paljon rauhallisemman tuntuiset, mutta silti edelleen värikkäät. Ja siitä minä tykkään! Varmaan vielä mallailen huonetta ja laitan lisääkin kuvia, keittiöstäkin. Nämä kuvat nyt oli heti pakko laittaa :D Pienillä muutoksilla sai kun saikin isoa aikaan.

7 kommenttia:

 1. Tulipas ihanan raikkaan näköinen tuosta sohvasta. Ja kivat nuo tyynyt.

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Noista tyynyistä minäkin pidän. Pilkutkin ovat yksi minun heikkouteni :D

  VastaaPoista
 3. Tosi keväisen ja raikkaan näköistä...juuu!
  Ihania pallotyynyjä, ootko itse ommellut?...vai löytäyt jostain? Mllakin on vihreäpilkullista kangasta...joka odottaa ompelua, mutta kun ei saa intoa millään...kateellinen, kun joku saa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan valkoista ;) Tykkään! t. JOnna

  VastaaPoista
 5. piparminttu pipsa: Mun täytyy kyllä myöntää, että mun ompelukoneella ei kertakaikkiaan ole nyt aikaa laulaa... vaikka sitä haluaisinkin! Tyynynpäälliset on huutiksesta :D Tosin tuohon lepotuoliin on olemassa semmoiset isot, muhkeat tyynyt ja ne on vielä sinisessä asussaan, että kyllä niihin pitää jotkut pääliset ommella! Mutta ei hötkyillä :D

  Jonna: Uskon!! Tosin mä nautin nyt enemmän ehkä tästä "raikkaudesta" enemmän kuin "valkoisuudesta" :D No kohta varmaan saadaan päivitystä teidänkin suunnalta???

  VastaaPoista
 6. Iso muutos kyllä noinkin 'helposti'.Pienten lasten kanssa mikään ei turhan helppoa ole joten aina hatunnoston paikka kun joku jaksaa kodistaankin huolehtia pienten lisäksi.Tulin vastavierailulle ja pistin itseni tuonne lukijaksi,toivottavasti sopii!

  VastaaPoista
 7. Lukijoita "mahtuu" aina mukaan, tervetuloa Rimpsukaisa :D Joo.. eihän tuo aina helppoa ole tuo kodin ehostus tai uudistus tai miekä liene nyt tuolle nimeksi lasten ehdoilla. Mutta niin paljon kuin täällä kotosalla viettääkin aikaa, niin on se vaan sen väärti, kun saa mieleistä aikaiseksi =)

  VastaaPoista