perjantai 6. maaliskuuta 2009

Kesää lasten vaatekaappiin


Kuvat yllä H&M

Kuva Oii
Kuva H&M

Kuvat yllä Oii


Tällaisia kuvia tarttui mukaani kierrellessäni etsimässä kevät- ja kesävaatetusta tytöille. Aika herkkuja vai mitä? Kesävaatteiden hamstraus on jo menossa, mutta ei tässä vielä kunnolla kevättäkään eletä ja pitäisi kait se kevätasukin löytää isommalle tytölle... Ei mahdu päälle syksyiset ei! Ellille sentään löytyi jo haalari kirppikseltä.

Kodin kevätmuutoksetkin alkavat hahmottumaan... Suurimman muutoksen kokee varmastikin olohuone-keittiömme. Värimaailma hieman hmm... muuttuu, mutta toisaalta juuri toivon, että muutosten myötä "värikkyytemme" tulee paremmin esille. Laitan siitä lisää myöhemmin. Jännittää niin paljon itsekin :DHyvää ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille :D3 kommenttia:

 1. Just kävin lasten kenkiä läpi keväälle ja kesälle. Molemmat tarvii sandaalit. Ja tyttö ehkä vielä yhet kävelykengät. Muuten taitaa lähes kaikki olla. Oon niin kova hamstraamaan tavaraa kirpparilta jo etukäteen. Ja hyvä niin, ei tarvi ostaa paljon mitään uutena. Lapset kasvaa kumminki niin nopeaa, niin tuntuu hurjalta ostaa aina uutta.

  Meillä kans olis jossain välissä keittiön maalausta ja tapetointia tiedossa. Voi silti mennä vielä kuukausia ennenkö alotan. Pari seinää tulis jollain värillä (ei siis mitään beigeä, vaan väriä), ja loput sitte hillitymmiks.

  VastaaPoista
 2. Meillä alkaa kanssa olemaan taas vaihe, että voin hamstrata vaatetta etukäteen molemmille neitosille. Sisselillä oli tuossa vaihe (prinsessa-/vaaleanpuna-/minä itse päätän mitä puen vaihe), jolloin ei voinut kuvitellakkaan ostavansa varastoon mitään. Neiti kun ei yksinkertaisesti suostunut pukemaan vaatetta päälle, joka ei häntä miellyttänyt.

  Tämä vaihe on äidin onneksi ohi!! Nyt kelpaa taas muutkin värit kuin vaaleanpunainen. Oikeastaan vaaleanpunainen on nyt out hänen mielestään ja musta (!) in. Mutta kuitenkin.. Kiva kun saa taas hommata varusteita etukäteen.

  Katotaan josko mä ensi viikolla saisin sitä muutosta aikaiseksi olkkari-keittiö-linjalla. Meillä kanssa tuota väriä löytyy, mutta nyt tuntuu, että vähän pitäisi taustoja rauhoittaa, jotta ne kivat värikkäät yksityiskohdat pääsis ESIIN!! Katotaan..katotaan...

  VastaaPoista
 3. Pienille tytöille löytyy paljon herkullisempia vaatteita kuin pojille..Vai tuntuuko se vaan siltä kun on itse ihan tyttö eikä saa rimpsuja ostella.Ehkä joskus meilläkin kirsikoita ja perhosia.

  VastaaPoista