perjantai 27. maaliskuuta 2009

Lukuloma


Hämmentävä olotila. Mies ja tytöt poissa kotoa koko viikonlopun ja äiti jäi yksin kotiin. Mitäs äiti tekee? No nyt on ainakin siistitty kirppispöytä, siivottu koko huusholli ja käyty jumpalla. Edessä olisi sauna, suklaa ja viini sekä Forsytein tarun päätösjakso. Ei hassumpaa. Huomisaamuna tenttikirja käteen (just se sama kirja, joka on esitelty jo aiemminkin tässä blogissa). Tentti olisi viikon päästä. Eli luettava on, mutta ehkä käyn siivoamassa myös kirppispöydän ja vähän kiertelenkin samalla ja käyn jumpalla tai ainakin lenkillä. Ei siis ollenkaan hassumpaa.

Tänään kun oikein antaumuksella siivosin, mietin samalla, että tuleeko kiirus jumppaan, kun siivottavaa ja siivousintoa olisi vaan riittänyt ja riittänyt. Siinä ihmettelin, että tuommossia ajatuksia ei ole päähän mahtunut sitten ihan hetkeen. Että ehtiäkkö jumppaan, kun niin on kivaa siivota. Tämä näköjään tekee hyvää äidille, tämä yksinolo.

Ja kuinka ihanaa on nauttia vasta siivotusta kodista vielä kaksi päivää. Ai että..

Ihanaa viikonloppua kaikille

3 kommenttia:

 1. Teillä on kodikkaan näköistä.Ja kuulostaa mahtavalta tuo yksinolo vaikka tenttikirjaa joudutkin käsittelemään.Tulisko miehelle ikinä mieleen käyttää vapaa viikonloppu omien juttujen lisäksi siivoamiseen,pakastimen täyttämiseen ja pyykkivuoren selvittämiseen..?Ei meillä ainakaan.Ite ei vaan osaa olla tekemättäkään kun kerrankin saa rauhassa tehdä.Valvon yleensä (1v5kk poika ja kolme yötä erossa..) aamuyöhön ompelukoneen ääressä ensin kotihommat hoidettuani ja päätän nukkua pitkään.Enkä malta kun vielä ehtis aamupäivällä ommella/leipoa/kirppikselle.Oon siis ihan naatti kun poika palautuu kotiin mutta jo sekin että saa toteuttaa itseään rauhassa antaa virtaa arkeen.Sauna,suklaa ja viini,tutulta kuulostaa!Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Heh... Enpä usko, että myöskään minun mieheni kuuraisi täällä kotosalla ihan innoissaan, jos yksin jäisi :D :D

  Tuo on muuten jännä, että silloin kun on sitä "omaa aikaa" sen yrittää käyttää maksimaalisesti hyödykseen eli jättää helposti nukkumatta. Olen huomannut saman itsekin. Mutta silti on pirteä palatessaan taas normi arkeen, kunhan vain on saanut hetken puuhastella niitä omia juttujaan.

  VastaaPoista
 3. Nautihan nyt kunnolla yksinolosta. Mukaavaa viikonloppua.

  VastaaPoista