sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Viikonloppuni...


... oli kovin ristiriitainen. Syystäkin raskas, mutta toisaalta taas oikein piristävä ja riemukas. Raskauden viikonloppuun toi erään etäisen-läheisen ihmisen hautajaiset ja tilaisuudesta mukaan lähteneet erinäiset ajatukset. Lauantai-ilta tuntui tosi pitkältä ja painostavalta.

Toisaalta taas mies oli koko viikonlopun kotona ja saimme viettää oikein leppoisan perheviikonlopun ja touhua ja kivaa tekemistä kyllä riitti. Pyöräiltiin, käveltiin, käytiin uimassa ja riemuttiin Sisselin uimaan oppimisesta, testattiin polven kestävyyttä juoksulenkillä, syötiin taivaallisen hyviä ruokia, joiden tekemisessä itse kunnostauduimme (!) ja herkuteltiinkin tietty mahtavilla viineillä ja suklaalla... Yksinkertaista, täydellistä...

Istutin myös pääsiäisruohot, kasasin kirppikselle menevät kamat ja rustasin niihin jopa hintalaputkin.

Viikonloppu kävi siis melkeinpä työstä toimien kodin ja mielen puhdistajana. Nyt on hyvä olla :D

3 kommenttia:

 1. Oi,puhut ihan miun elämästä!Myöskin ihanan riemukas mutta henkisesti kuluttava viikonloppu takana,katkeransuloiset tunnelmat vasta vähitellen väistymässä.Taas jaksaa arvostaa omaa arkeaan,saa ajatukset järjestykseen.Ja kirppiskamat,joiden hinnoittelu täälläkin käynnissä ;) Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hautajaiset on aina surullisia. Onneksi ei ole tarvinut kuin muutamissa olla.

  Muutenhan kuulostaa kyllä mukavalta viikonlopulta. Teilläkin on ollu aurinkoista. Täällä myös.

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon ihanista kommenteistanne! Elämä voittaa jo täälläkin tuon todella kummallisen viikonlopun jäljiltä.. Lienekkö viikonloppuna sitten ollut liikaa aikaa ajattelutyölle ja omalle itselleen, kun tänään on sitten tultu ryminällä maanpinnalle ollessamme taas tyttöjen kanssa kolmistaan ;)

  VastaaPoista