perjantai 18. syyskuuta 2009

Aamusta iltaanmeiltä. syystuuletuksen jäljiltä olleet tavarat alkaneet jo miellyttämään paikoillaan. tosin yksi iso lähes kaksimetrinen kaappi tönöttää olkkarin nurkassa ihan vaan pitääkseen sisällään stereoita, jotka meillä kuitenkin on aika pienet. että mitä tuolla sitten tekis, kun sen huostaanotto peruuntui. ystävän kirppispöydältä liikeni minullekin yllättäen tilaa ja sepä pistikin vauhtia tavarani liikkumiseen joka tapahtuu ensi maanantaista alkaen.hyviä viikonloppuja kaikille. itse vietän sen töissä.

4 kommenttia:

 1. Voi kun nousee muistot mieleen tuosta kaapista. Siis aivan samanlainen kuin meil sinun ollessa pieni :))) Ihana!!!!
  T.æiti

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo sininen lipasto. Ja kauniita kuvia muutenkin. Taitaa olla melkoinen prinsessa-huone tytöillä. Mukavaa viikonloppua teillekkin.

  VastaaPoista
 3. Hei toi on muuten niin totta. Että sitä haalii sitä lapsuuden kamaa ympärilleen... mikähän lie turvallisuudentunteen täyttöprojekti sekin on :) Meilläkin ihan muutama keräilykohde löytyy lapsuudesta... heh. Ja juups, mielenkiinnolla sitä sitten tässä odotellaan että mistä ne noi meidän muksut sitten aikuisena innostuu nostalgisoimaan? Suloista sunnuntaita, JOnna :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kikatuskuvia siskoksista :)
  Reipasta myyntiä kirppiskamoillenne!

  VastaaPoista