torstai 17. syyskuuta 2009

pyörin ja pörräsin

ja tein LÖYDÖN
kuvat blafre design

Siis aivan ihastuttava norjalainen nettiputiikki! Oma tuotemerkki, jolla valmistavat mm. erilaisia säilytysjuttuja ja paperitavaraa. Aivan herkullisia värejä, värejä ja VÄREJÄ. Aivan törkeän mahtava on myös tuon putiikin omistajan koti ja blogi... Niin miun makkuun :)

5 kommenttia:

 1. Tällä viikolla bongasin samat jonkin blogin kautta toiseen hyppimällä.Tosi kivoja kuoseja!Ei taida Suomesta saada?Oon vähän arka tilailemaan ulkomailta,kuvittelen aina et lähetyskulut on giganttiset.Niin kuin ne varmaan parille lahjapaperirullalle tai tyhjille peltirasioille oliskin..Eikä kyllä oo sitä Visaakaan.Ja paypal meni yli hilseen kun joskus sen käyttöä koitin opiskella.Kiva katella kuitenkin,inspikseksi.

  VastaaPoista
 2. Juu toistaiseksi minullekin inspiraatioksi, mutta luin, että Ihan Pieni Putiikki rupeaa myymään jotain näitten tuotteita!!! Ehkäpä sitä odotellessa.. Katsoin noita hintoja ja tosiaan ainakin noi paperitavarat oli kyllä ihan kohtuuhinnoissa. Mutta ihastelu on ilmaista :)

  VastaaPoista
 3. No olipas ihania värejä. Voisin käydä katsomassa mitä niiden tuotteita täältä löytyy kun huomasin siitä listasta että niiden tuotteita myydään täällä yhessä kaupassa :)))
  t.äiti

  VastaaPoista
 4. Oujee äiti!! Aivan mahtavaa!! Sulla kun on toi kotikenttäetu ;)

  VastaaPoista
 5. Kävin katsomassa että mitä täällä myynnissä ja löytyhän sielt noita boxei ja jotain kutsukorttei. On ne kyl ihanan värisiä.

  Ja sain tietokin että tämän pariskunnan mies on meijän kylän poikii :))) Äiti

  VastaaPoista