tiistai 15. syyskuuta 2009

Hyvää yötä neiti Elli"Elli, takaisin sänkyyn!" "Elli, pää tyynyyn!" "Elli, nyt takaisin nukkumaan!" "Elli, nyt on nukkumaanmenoaika!" "Elli, pysytään sängyssä!" "Elli, ei tulla pois sängystä!" "Elli, hyvää yötä!"

Elli, meidän pieni iso tyttömme, meni nukkumaan jo isojen tyttöjen sänkyyn. Nyt jo vihdoin siellä nukkuu.

Niin se vaan aika menee...huokaus...

5 kommenttia:

 1. Meillä kävi melkein kaksvuotiainen tänään ekaa kertaa yksin nukkumaan.Tunti meni,kerran tuli olkkariin kurkkimaan mutta olikin kakat housussa joten ihan asiasta..Ei naukunu yhtään,mylläs ja lauloi.Vähän odotin et huutais äitiä..

  VastaaPoista
 2. Hii! Muistan ajan :))) t. JOnna

  VastaaPoista
 3. Meillä 3-vuotias kuopuksemme siirtyi omaan "isojen" sänkyyn nukkumaan elokuun hujakoilla. Nyt vihdoin 4,5 vuoden jälkeen meidän perheessä vihdoin nukutaan kokonaisia öitä!

  I-H-A-N-A-A-A!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti sujuu hyvin eka yö! :)

  Meillä kuopus on kyllä semmonen säätäjä, että nukkuu vielä pinnasängyssä..sitte kyllä pitää vaihtaa jos alkaa kiipeileen sieltä pois. Jatkettava odottaa paketissaan - ostimme kaksi kun esikoiselle ostettiin..heh..aloin pelkäämään, että jos ei samanlaista sitte enää saiskaan.. ;)

  Mä odotan innolla sitä ku kuopus häippää meidän makkarista, voi että..lisää tilaa makkariin ja ei tarvii hiljaa hipsiä nukkumaan ja pelätä että jos peitto vähän kahahtaa että joku herää..niin ja.. ;)

  VastaaPoista
 5. =) Ihan kivasti nyt on sit kuitenkin mennyt. Muutamia kertoja ehkä hipsii pois, mutta kauhee mylläys siellä sängyssä on menossa ennen nukahtamista! Mutta se on kyllä ihana tunne, kun aamulla sieltä tyttöjen huoneesta kuuluu pullukkavarpaiden läpsytys ja sieltä hipsitään viekkuun :) Se on ihanaa se!

  Toivottovasti teilläkin Rimpsukaisa mennyt hyvin!

  VastaaPoista