sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Exää tapaamassa


Vietimme tämän viikonlopun siis exän kanssa. Vaikea oli taas lähtö hänen luotaan, kun koko perheellä on edelleen niin vahvoja tunteita häntä kohtaan. Kaikilla kuitenkin pääsääntöisesti positiivisia... vai liekö aika jo kullanut joitakin?!

Minä näistä tunteistani häntä kohtaan yleensä puhun eniten ja olen luullut, että perheestämme minä kaipaisin häntä eniten, mutta tänä viikonloppuna mies yllätti kertomalla kaipuustaan exän luokse. Exä tekikin kaikkensa pistämällä vettä myllyyn, että meidän olisi ollut oikein vaikeaa erota hänestä viikonlopun jälkeen. Niimpä annoimme periksi ja heittäydyimme vallan exän vietämiksi ja nautimme hänestä täysillä tankaten häntä kuin emme tietäisi milloin taas seuraavan kerran nähdään.

Nyt kun olemme viime aikoina nähneet exän kanssa toisiamme suhteellisen usein, voin vain todeta, että vanha suola janottaa ja pahasti! Mutta kuinkahan pahasti...

6 kommenttia:

 1. Onko tää exä joku talo vai mikä? Ihminen ei ehkä?

  VastaaPoista
 2. Jahas, joko siellä pakkaillaan :) Kysele JOnna ;)

  VastaaPoista
 3. Eikai sitä muuttoa mietitä siellä?

  VastaaPoista
 4. Täytyy kyllä myöntää, että oikein oli mukava viikonloppu...tai ainakin viikonlopun päätös oli yllättävä. Nimittäin Kuopiossahan oltiin ja kun startattiin kotimatkalle, niin mies päätti lähteä vähän ajelulle. No ajeli siinä aikansa joitain omia reittejään ja minä utelin no että miksi, kun eihän hänellä tuolla lailla ole tapana. Sanoi vain, että kun on ajatellut muuttoa. Siis meidän kaikkien muuttoa! No nyt saa nähdä mitä tulevaisuudessa käy, sillä paljonhan tässä on kaikenlaista... Mutta olen kyllä aika että jippi jippi jippi!!!

  VastaaPoista
 5. Happy for U!!!! <3 t. J

  VastaaPoista
 6. Tänks J =)

  Jarna: Olemme siis entisiä Kuopiolaisia, hetki sitten tänne "etelään" muuttaneita ja ikävä itään on kova! Tästä aiheesta tulee tekstiä aina ajoittain..

  VastaaPoista